Olejki eteryczne

 

Absolut różany
Rose Absolute

Nazwa łacińska / INCI: Rosa Damascena flower extract

Nr CAS: 8007-01-0 / 90106-38-0

Olejek ylang ylang
Ylang oil

Nazwa łacińska / INCI: Cananga Odorata flower oil

Nr CAS: 8006-81-3 / 83863-30-3

Olejek bazyliowy
Basil Linalol Egypt oil

Nazwa łacińska / INCI: Ocimum Basilicum herb oil

Nr CAS: 8015-73-4 / 84775-71-3

Olejek bazyliowy
Basil Methyl Chavicol oil

Nazwa łacińska / INCI: Ocimum Basilicum herb oil

Nr CAS: 8015-73-4 / 84775-71-3

Olejek bergamotowy
Bergamot oil

Nazwa łacińska / INCI: Citrus Bergamia peel oil expressed

Nr CAS: 8007-75-8 / 89957-91-5

Olejek cassia
Cassia oil

Nazwa łacińska/ INCI: Macadamia Ternifolia seed oil & Hydrogenated Vegetable oil

Nr CAS: 8007-80-5 / 84961-46-6

Olejek citronella
Citronella oil

Nazwa łacińska / INCI: Cymbopogon Winterianus herb oil

Nr CAS: 8000-29-1 / 91771-61-8

Olejek cynamonowy
Cinnamon Leaves oil

Nazwa łacińska / INCI: Cinnamomum Cassia leaf oil

Nr CAS: 8015-91-6 / 84649-98-9

Olejek cytrynowy hiszpański
Lemon Spain oil

Nazwa łacińska / INCI: Citrus Limon peel oil

Nr CAS: 8008-56-8 / 84929-31-7

Olejek cytrynowy włoski
Lemon Italy oil

Nazwa łacińska/ INCI: Citrus Limon peel oil

Nr CAS: 8008-56-8 / 84929-31-7

Olejek czosnkowy
Garlic oil

Nazwa łacińska / INCI: Allium Sativum bulb oil

Nr CAS: 8000-78-0 / 8008-99-9

Olejek eukaliptusowy
Eucalyptus Globulus oil

Nazwa łacińska / INCI: Eucalyptus globulus leaf oil

Nr CAS: 8000-48-4 / 84625-32-1

Olejek eukaliptusowy
Eucalyptus Citriodora oil

Nazwa łacińska/ INCI: Eucalyptus citridora oil

Nr CAS: 85203-56-1 / 85203-56-1

Olejek geraniowy chiński
Geranium China oil

Nazwa łacińska/ INCI: Pelargonium Graveolens oil

Nr CAS: 8000-46-2

Olejek geraniowy egipski
Geranium Egypt oil

Nazwa łacińska/ INCI: Pelargonium Roseum leaf oil

Olejek geraniowy madagaskarski
Geranium Madagaskar oil

Nazwa łacińska/ INCI: Pelargonium Graveolens stem leaf oil

Nr CAS: 8000-46-2 / 90082-51-2

Olejek goździkowy
Clove Leaves oil

Nazwa łacińska/ INCI: Eugenia Caryophyllus leaf oil

Nr CAS: 8000-34-8 / 84961-50-2

Olejek goździkowy
Clove bud oil

Nazwa łacińska/ INCI: Eugenia Caryophyllus bud oil

Nr CAS: 8000-34-8 / 84961-50-2

Olejek grejpfrutowy
Grapefruit oil

Nazwa łacińska/ INCI: Citrus Paradisi M peel oil expressed

Nr CAS: 8016-20-4 / 90045-43-5

Olejek hyzopowy
Hyssop oil

Nazwa łacińska/ INCI: Hyssopus Officinalis herb oil

Nr CAS: 8006-83-5 / 84603-66-7

Olejek imbirowy
Ginger oil

Nazwa łacińska/ INCI: Zingiber Officinale root oil

Nr CAS: 8007-08-7 / 84696-15-1

Olejek jałowcowy
Juniperberry oil

Nazwa łacińska/ INCI: Juniperus Communis fruit oil

Nr CAS: 8002-68-4 / 84603-69-0

Olejek jaśminowy
Jasmine absolute

Nazwa łacińska/ INCI: Jasminum Grandiflorum flower extract

Nr CAS: 8022-96-6 / 84776-64-7

Olejek kajeputowy
Cajeput oil

Nazwa łacińska/ INCI: Melaleuca Leucadendron Cajuputi leaf oil

Nr CAS: 8008-98-8 / 85480-37-1

Olejek kamforowy
Camphor oil

Nazwa łacińska/ INCI: Cinnamomum Camphora bark oil

Nr CAS: 8008-51-3 / 92201-50-8

Olejek kardamonowy
Cardamom Guatemala oil

Nazwa łacińska/ INCI: Elettaria Cardamomum seed oil

Nr CAS: 8000-66-6 / 85940-32-5

Olejek kminkowy
Caraway oil

Nazwa łacińska/ INCI: Carum Carvi seed oil

Nr CAS: 8000-42-8 / 85940-31-4

Olejek lawendowy
Lavender oil

Nazwa łacińska/ INCI: Lavandula Angustifolia oil

Nr CAS: 8000-28-0 / 90063-37-9

Olejek lawendowy
Lavender oil

Nazwa łacińska/ INCI: Lavandula Hybrida herb extract

Nr CAS: 8022-15-9 / 91722-69-9

Olejek lawendowy bułgarski
Lavender Bulgarian oil

Nazwa łacińska/ INCI: Lavandula Angustifolia flower extract

Nr CAS: 8000-28-0 / 90063-37-9

Olejek lemongrasowy
Lemongrass oil

Nazwa łacińska/ INCI: Cymbopogon Citratus leaf oil

Nr CAS: 8007-02-1 / 89998-14-1

Olejek litsea cubeba
Litsea Cubeba oil

Nazwa łacińska/ INCI: Litsea Cubeba fruit oil

Nr CAS: 68855-99-2 / 90063-59-5

Olejek mandarynkowy
Mandarin oil

Nazwa łacińska/ INCI: Citrus Reticulata peel oil

Nr CAS: 8008-31-9 / 84929-38-4

Olejek manuka
Manuka oil

Nazwa łacińska/ INCI: Leptospermum Scoparium branch/leaf oil

Nr CAS: 223749-44-8

Olejek melisowy
Melissa oil

Nazwa łacińska/ INCI: Melissa Officinalis leaf oil

Nr CAS: 8014-71-9 / 84082-61-1

Olejek miętowy
Spearmint China oil

Nazwa łacińska/ INCI: Mentha Spicata herb oil

Nr CAS: 8008-79-5 / 84696-51-5

Olejek miętowy
Mint Arvensis oil

Nazwa łacińska/ INCI: Mentha Arvensis herb oil

Nr CAS: 68917-18-0 / 90063-97-1

Olejek mirrowy
Myrrh oil

Nazwa łacińska/ INCI: Commiphora Myrrha gum oil

Nr CAS: 8016-37-3 / 84929-26-0

Olejek niaouli
Niaouli Madagascar oil

Nazwa łacińska/ INCI: Melaleuca Viridiflora leaf oil

Nr CAS: 8014-68-8 / 132940-73-9

Olejek oregano
Origanum oil

Nazwa łacińska/ INCI: Thymus Capitatus herb oil

Nr CAS: 8007-11-2 / 90131-59-2

Olejek palmaroza
Palmarosa oil

Nazwa łacińska/ INCI: Cymbopogon Martinii herb oil

Nr CAS: 8014-19-5 / 84649-81-8

Olejek pomarańczowy brazylijski
Orange Brazil oil

Nazwa łacińska/ INCI: Citrus Aurantium Dulcis peel oil

Nr CAS: 8008-57-9 / 8028-48-6

Olejek pomarańczowy włoski
Orange Italian oil

Nazwa łacińska/ INCI: Citrus Aurantium Dulcis peel oil

Nr CAS: 8008-57-9 / 8028-48-6

Olejek rozmarynowy
Rosemary oil

Nazwa łacińska/ INCI: Rosmarinus Officinalis stem oil

Nr CAS: 8000-25-7 / 84604-14-8

Olejek rozmarynowy
Rosemary oil

Nazwa łacińska/ INCI: Rosmarinus Officinalis flower oil

Nr CAS: 8000-25-7

Olejek rozmarynowy
Rosemary verbenone oil

Nazwa łacińska/ INCI: Rosmarinus Officinalis leaf oil

Nr CAS: 8000-25-7 / 84604-14-8

Olejek rozmarynowy tunezyjski
Rosemary Tunisian oil

Nazwa łacińska/ INCI: Rosmarinus Officinalis stem oil

Nr CAS: 8000-25-7 / 84604-14-8

Olejek różany
Rose oil

Nazwa łacińska/ INCI: Rosa Damascena flower oil

Nr CAS: 90106-38-0

Olejek rumiankowy niebieski
Chamomile Blue Egyptian oil

Nazwa łacińska/ INCI: Matricaria Recutita flower oil

Nr CAS: 8002-66-2 / 84082-60-6

Olejek sandałowy
Sandalwood Amyris oil

Nazwa łacińska/ INCI: Amyris Balsamifera bark oil

Nr CAS: 8015-65-4 / 90320-49-3

Olejek sandałowy
Sandalwood oil

Nazwa łacińska/ INCI: Santalum Album Wood extract

Nr CAS: 8006-87-9

Olejek sosnowy
Pine Silvestris oil

Nazwa łacińska/ INCI: Pinus Sylvestris twig/leaf oil

Nr CAS: 8023-99-2 / 84012-35-1

Olejek szałwiowy
Clary sage oil

Nazwa łacińska/ INCI: alvia Sclarea flower extract

Nr CAS: 8016-63-5 / 84775-83-7

Olejek świerkowy
Spruce oil

Nazwa łacińska/ INCI: Picea Mariana oil

Nr CAS: 8008-80-8

Olejek terpentynowy
Turpentine oil

Nazwa łacińska/ INCI: Turpentine

Nr CAS: 8006-64-2 / 8006-64-2

Olejek tymiankowy
Thyme oil

Nazwa łacińska/ INCI: Thymus Vulgaris oil

Nr CAS: 8007-46-3 / 84929-51-1

Olejek werbenowy
Turpentine oil

Nazwa łacińska/ INCI: Lippia Citriodora oil

Nr CAS: 8024-12-2 / 85116-63-8

Olejek z czarnego pieprzu indyjskiego
Black Pepper India oil

Nazwa łacińska/ INCI: Piper Nigrum fruit oil

Nr CAS: 8006-82-4 / 84929-41-9

Olejek z drzewa cedrowego
Cedarwood Atlas oil

Nazwa łacińska/ INCI: Cedrus Atlantica wood oil

Nr CAS: 8023-85-6 / 92201-55-3

Olejek z drzewa cedrowego
Cedarwood oil

Nazwa łacińska/ INCI: Juniperus Mexicana wood oil

Nr CAS: 68990-83-0 / 91722-61-1

Olejek z drzewa cedrowego
Cedarwood oil

Nazwa łacińska/ INCI: Juniperus Virginiana wood oil

Nr CAS: 8000-27-9 / 85085-41-2

Olejek z drzewa cedrowego himalajski
Cedarwood Himalaya oil

Nazwa łacińska/ INCI: Cedrus Deodara wood oil

Nr CAS: 68991-36-6 / 91771-47-0

Olejek z drzewa herbacianego
Tea Tree oil

Nazwa łacińska/ INCI: Juniperus Mexicana wood oil

Nr CAS: 68990-83-0 / 91722-61-1

Olejek z dzikiego rumianku
Chamomile Wild oil

Nazwa łacińska/ INCI: Ormenis Multicaulis flower oil

Nr CAS: 68916-68-7 / 92202-02-3

Olejek z gałęzi sosny
Pinus Mugo Twig oil

Nazwa łacińska/ INCI: Pinus Pinaster Twig leaf oil

Nr CAS: 8000-26-8 / 90082-75-0

Olejek z igieł sosny syberyjskiej
Pine Needle oil

Nazwa łacińska/ INCI: Abies Sibirica oil

Nr CAS: 8021-29-2 / 91697-89-1

Olejek z jodły pospolitej
Abies Alba oil

Nazwa łacińska/ INCI: Abies Alba leaf oil

Nr CAS: 8002-09-3 / 90028-76-5

Olejek z kory cynamonu
Cinnamon Bark oil 60% cinnamic aldehyde

Nazwa łacińska/ INCI: Cinnamomum Zeylanicum bark oil

Nr CAS: 8015-91-6 / 84649-98-9

Olejek z kory cynamonu (60% aldehydu cynamonowego)
Cinnamon Bark oil 60% cinnamic aldehyde

Nazwa łacińska/ INCI: Cinnamomum Zeylanicum bark oil

Nr CAS: 8015-91-6 / 84649-98-9

Olejek z mięty pieprzowej
Peppermint oil

Nazwa łacińska/ INCI: Mentha Piperita American herb oil

Nr CAS: 8006-90-4 / 98306-02-6

Olejek z nasion kminku
Cumin Egypt seed oil

Nazwa łacińska/ INCI: Cuminum Cyminum fruit extract

Nr CAS: 8014-13-9 / 84775-51-9

Olejek z paczuli
Patchouly oil

Nazwa łacińska/ INCI: Pogostemon Cablin leaf oil

Nr CAS: 8014-09-3 / 84238-39-1

Olejek z sosny syberyjskiej
Pine Siberia oil

Nazwa łacińska/ INCI: Abies Sibirica oil

Nr CAS: 8021-29-2 / 91697-89-1

end faq